Svati Boers

Fotograaf

svatihenkboers@msn.com

Wil je meer zien/lezen over wat ik allemaal zo doe? Klik dan even op MENU rechts bovenin. Deze pagina's werk ik regelmatig bij zodat je altijd goed op de hoogte blijft. 

 

WAT IS EEN ORAKEL?

Wat is een orakel? Volgens de officiële lezing zijn dit universele boodschappen en/of bovennatuurlijke uitspraken. Een medium (degene die de orakels mag doorgeven) is dus niet meer dan een doorgeefluik. 

Het orakel geeft antwoord op kleine en grote levensvragen. Het geeft bovendien inzicht op wat jou de komende tijd (= weken, maanden, jaren) te wachten staat. Vragen hoeven niet te worden gesteld. Het orakel geeft inzicht op datgene wat voor jou belangrijk is. Dit kan iets heel anders zijn dan wat jij belangrijk vindt. Op eventuele vragen hoef ik dus niet in te gaan. Wanneer deze niet aan de orde zijn worden ze door het orakel terzijde geschoven.

Let op: er kunnen dingen/zaken aan de orde komen die je misschien niet zo prettig vindt. Je hoort wat je horen moet en dat kan iets anders zijn dan wat je horen wilt. Houd daar wel rekening mee. Wil je dat liever niet? Vraag dan geen orakel aan. 

Een orakel is vrij uitgebreid en wordt in een Word document opgetekend. Wanneer je Word niet kunt openen heeft het geen zin om een orakel aan te vragen. Je kunt alleen een orakel voor jezelf aanvragen en niet voor anderen. Hierin wordt ook aandacht besteed aan jouw totemdier en totembloem.

Wat ik hiervoor nodig heb? 1. Jouw naam en geboortedatum. 2. Het e-mailadres waar het orakel naartoe gestuurd kan worden.

Een uitgebreid orakel kost 20 euro. Je kunt dit aanvragen door een mail te sturen naar svatihenkboers@msn.com   Ik geef je dan ook even door waar je het bedrag naar kunt overmaken.

op INSTAGRAM....

Ik deel mijn fotowerk ook op Instagram en geniet daar tevens van de prachtige prenten die door collega fotografen worden genomen.

Je kunt me daar vinden onder svati-boers-fotograaf.

Kom je eens langs? Het is daar gezellig. Ik heb er nauwelijks negativiteit ondervonden en dat kan ik niet van elk internet medium zeggen........ ❤❤🤪

Lola

Dit is mijn vriendinnetje. Ze heet Lola. In 2008 kwam ze bij ons wonen en elke dag is ze uit haar kooi en komen de kroelmomenten.

Ruim 8 jaar heb ik een agapornis Mickey gehad die ook elke dag in mijn nek logeerde. Dat was voor Lola een bron van jaloezie. Sinds Mickey (op zeer hoge leeftijd) is overleden, neemt Lola steeds meer gewoonten van hem over. Het kroelen in mijn nek en direct het poepgat legen als ze op mijn schouder zit. Toen Mickey overleden was zat ze rustig naar hem te kijken en ik voelde haar blijdschap. Ze kletste aan één stuk door en zelfs woorden die we nog niet eerder gehoord hadden. Wat een gekke vogelwereld. Het lijken wel mensen......