Spiritueel/paranormaal

Gezien mijn leeftijd geef ik geen mondelinge consulten meer. Na ruim 40 jaar met intens genoegen mensen te hebben geholpen, ben ik nu toe aan bezigheden voor mijzelf. Het fotograferen heeft een grote plaats ingenomen. 
Wat ik nog wel voor jou kan doen is het trekken van een orakel. Hieronder vind je alle informatie. 
Geniet van elke minuut van de dag. Het leven gaat zo snel voorbij. Een sneltrein. Maar jij bepaalt.......... Ga je overal aan voorbij of maak je er een stoptrein van en geniet je van de haltes tussendoor.......

Svati, medium/paragnoste, the old wise mother. 

Wat is een orakel?

Een orakel is een voorschouw van wat jou de komende tijd te wachten staat. Ik trek de Boeddhistische orakels en zij geven feilloos de eerstkomende jaren aan. Ik spreek hier duidelijk over jaren en niet over weken of maanden. Binnen een paar JAAR werken de orakels uit. Er is dus geen specifieke tijdsaanduiding. Je kunt hier dus even mee vooruit. 

Inmiddels heb ik al een tijdje de leeftijd bereikt waarop ik geniet van mijn pensioen. Ik heb ruim veertig jaar voor anderen klaargestaan, nu doe ik dit voor mezelf. Dit houdt ook in dat ik er niet meer zo intens ben als voorheen. Je kunt dus een orakel aanvragen maar je zult er rekening mee moeten houden dat het enkele weken kan duren voor je dit in jouw mailbox hebt. Daarnaast neem ik ook nog maar een beperkt aantal aanvragen aan. 

Een orakel wordt opgemaakt in een Word document en naar jouw mail gestuurd. Als je Word niet kunt openen heeft het geen zin om een orakel aan te vragen. Wat ik nodig heb is het volgende: 1. Jouw naam. 2. Jouw geboortedatum en 3. Het mailadres waar het orakel naartoe gezonden moet worden. 
De kosten bedragen € 20,=. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar svatihenkboers@msn.com

Spirituele tekeningen

Ik heb door de jaren heen altijd veel tekeningen mogen ontvangen. Ze hebben allemaal een boodschap maar kiezen zelf wanneer het de tijd is om te verkassen. Er zijn tekeningen bij die hier al 18 jaar wachten om hun weg te vinden.

Ik plaats de tekeningen op mijn Facebook groep "Spirituele tekeningen". Aan de reacties kan ik dan zien waar de tekening met boodschap naartoe moet. Ik gebruik ze af en toe ook in mijn groep "Dagkaarten" waar iedere dag een dagvoorspelling in staat.

Doorgaans kreeg ik 's nachts de tekening door en hoorde ik de volgende dag of ik verf, krijt of kleurpotlood moest gebruiken. Een bijzondere manier van ontvangen.