Spiritueel/paranormaal

Gezien mijn leeftijd geef ik geen mondelinge consulten meer. Na ruim 40 jaar met intens genoegen mensen te hebben geholpen, ben ik nu toe aan bezigheden voor mijzelf. Het fotograferen heeft een grote plaats ingenomen. 
Wat ik nog wel voor jou kan doen is het trekken van een orakel. Hieronder vind je alle informatie. 
Geniet van elke minuut van de dag. Het leven gaat zo snel voorbij. Een sneltrein. Maar jij bepaalt.......... Ga je overal aan voorbij of maak je er een stoptrein van en geniet je van de haltes tussendoor.......

Svati, medium/paragnoste, the old wise mother. 

Gelukskoordjes

Gedachten zijn krachten. Alles waar je met een liefdevol hart aan denkt, brengt ook liefde. Amuletten en talismannen werken wel degelijk. Geloven is kracht en energie. Dit geldt ook voor de drie gelukskoordjes: geloof, hoop en liefde. Ze brengen geluk en bescherming.
Je kunt ze GRATIS aanvragen via svatihenkboers@msn.com

Vermeld dan duidelijk jouw naam en adres. 

Meditatie- polsbandje

Dit bandje kun je gebruiken voor meditatie. Het is gemaakt van zachte wol en voelt heel beschermend aan. Je kunt het tevens om jouw pols dragen. Het werkt ook heel rustgevend en kan zelfs zorgen voor een goede nachtrust. Draag het bandje om jouw pols als je gaat slapen. 
Je kunt het bandje GRATIS aanvragen via svatihenkboers@msn.com

Vermeld dan jouw naam en ADRES want het bandje word jou met de post toegestuurd. 

Knuffel kussentje

Hieronder zie je een paar afbeeldingen van een knuffel kussentje. In het kussentje zit een krachtkaartje voor extra energie. Tevens zijn er kruiden in opgenomen.
Je kunt met dit kussentje knuffelen of het gewoon in jouw handen houden als je bijvoorbeeld naar de t.v. zit te kijken. Het werkt uitermate rustgevend.

Het kussentje is GRATIS aan te vragen via svatihenkboers@msn.com

Vermeld dat duidelijk jouw naam en adres, want het kussentje wordt per post toegestuurd. Wanneer jouw gegevens niet compleet zijn, kan ik helaas niets voor je betekenen en wordt jouw aanvraag niet in behandeling genomen. 

Spirituele tekeningen

Ik heb door de jaren heen altijd veel tekeningen mogen ontvangen vanuit de Goddelijke en Geestelijke wereld. Ze hebben allemaal een boodschap maar kiezen zelf wanneer het de tijd is om te verkassen. Er zijn tekeningen bij die hier al 18 jaar wachten om hun weg te vinden. Dat is duidelijk de geestelijke wereld waar TIJD NIET BESTAAT. Wat voor ons 25 jaar is, is daar 2 minuten. 

Ik plaats de tekeningen op mijn Facebook groep "Spirituele tekeningen". Aan de reacties kan ik dan zien waar de tekening met boodschap naartoe moet. Ik gebruik ze af en toe ook in mijn groep "Dagkaarten" waar iedere dag een dagvoorspelling in staat.

Doorgaans kreeg ik 's nachts de tekening door en hoorde ik de volgende dag of ik verf, krijt of kleurpotlood moest gebruiken. Een bijzondere manier van ontvangen. 

Meditatie kralenbandje

Naast de gehaakte meditatie bandjes heb ik ook kralen meditatie bandjes. Deze kun je NIET als polsbandje dragen maar zijn uitsluitend voor meditatie bedoeld.

Je kunt dit bandje GRATIS aanvragen via svatihenkboers@msn.com

Vermeld duidelijk jouw naam en adres. Wanneer jouw gegevens niet compleet zijn kan ik helaas niets voor jou betekenen en wordt jouw aanvraag niet in behandeling genomen.