Krachtmesa's

Een Mesa is een spirituele doek die voor rituelen en ceremonies wordt gebruikt. De oorspronkelijke mesa's komen uit Peru. Daar doen ze niet zo moeilijk. De vrouwen dragen de doek vaak als hoofddoek of halsdoek. Wanneer ze een despacho (= ritueel) uitvoeren gaat de doek af en wordt op de grond gelegd. Daar worden veel bloemen en voorwerpen opgelegd om het universum te danken en wensen door te sturen. Na de ceremonie worden de bloemen aan Moeder Aarde teruggegeven en wordt de doek weer gebruikt voor in het normale leven.

Omdat de doeken uit Peru peperduur zijn en verzending veel vraagtekens oplevert, ben ik de doeken zelf gaan haken. Bij iedere steek die ik maakte werd de kracht door het universum in de doek gezet. Zo werkt het. Je kunt dus rustig een doek voor jezelf maken. Doorgaans wordt de doek van wol gemaakt. Hier kun je rituelen mee doen maar je kunt er ook krachtvoorwerpen in bewaren door de doek dicht te vouwen met de voorwerpen erin.
Alles wat je met een liefdevolle intentie doet wordt opgenomen door het universum. Ik heb er al heel veel mogen maken en daar ben ik dankbaar voor. Maar ben je zelf handig? Ga dan gewoon aan de slag. 

Onze groep op Facebook is: "mesadoeken voor rituelen en ceremonies".

Regenboog-mesa.

Mesa, ook te gebruiken als altaarkleed.

Mesa met 72 vlakken. Te gebruiken bij meditaties. Hier heb ik met de schedels gewerkt.

V-mesa

Mesa's zijn doorgaans vierkant. Tot ik ontdekte dat je ze ook een andere vorm kunt geven waardoor er meer kracht in komt te zitten. Ik moest ze in de vorm van een V haken.
Door bij de punt van de V een foto te leggen of een wens, wordt er extra kracht gegenereerd en toegezonden naar het onderwerp van aandacht. Ook een V mesa kun je zelf maken. Gebruik bij voorkeur wol. 
Mocht je er helemaal niet uitkomen dan kun je me altijd even een berichtje sturen. Ik ben te bereiken op svatihenkboers@msn.com

Onze groep op Facebook is: "mesadoeken voor rituelen en ceremonies". 

Dit zijn 4 verschillende V-mesa’s die tot 1 geheel zijn neergelegd. Ze worden dus niet alleen afzonderlijk gebruikt maar ook met elkaar.

Kleine krachtmesa

Onderstaand zie je een kleine krachtmesa. Deze kan jou veel energie en bescherming bieden. Wanneer je de mesa in jouw handen houdt word je ook rustiger.
De mesa is dicht gehaakt en het is ook NIET de bedoeling dat je deze openmaakt. Wanneer je dit wel doet verliest de mesa haar kracht. Wel moet je de plastic verpakking verwijderen want deze doet alleen maar dienst als bescherming tegen vuil en beschadiging.

In de mesa zitten een krachtkaartje en kruiden. Ze hebben beide een energieke werking. De mesa werkt tevens BESCHERMEND. Er zijn mensen die haar meenemen op reis of naar een examen.

De kleine krachtmesa is GRATIS aan te vragen via svatihenkboers@msn.com  

Vermeld er dan ook even bij dat het om een kleine krachtmesa gaat en VERMELD JOUW ADRES. De mesa wordt per post toegestuurd. Wanneer gegevens niet compleet worden doorgegeven kan ik helaas niets voor je betekenen en wordt jouw aanvraag niet in behandeling genomen.