MESA DOEKEN

De originele mesa doeken zijn afkomstig uit Peru. Omdat de handel met dit land nog wel eens vraagtekens oproept en de prijs van een mesa de pan uitrijst, ben ik ze zelf gaan maken. Qua energie boeten ze hierbij niets in. 
De vrouwen in Peru gebruiken de mesa als hoofddoek. Wanneer er behoefte is aan een ritueel of een ceremonie, wordt de doek simpelweg losgeknoopt, het ritueel wordt gedaan en daarna mag het weer als hoofddoek dienst doen. Geen enkel probleem.

De mesa's die ik maak zijn van zachte wol, zoals ze in Peru ook van wol worden vervaardigd. Je kunt een doek gebruiken voor rituelen en ceremonies maar evengoed als altaarkleed of meditatiedoek. Bij elke steek die ik haak wordt er universele energie in de doek gezet. Deze energie richt zich op de eigenaar/eigenaresse (ook wel hoeder/hoedster genoemd) waar de mesa naartoe gaat.

Wil je meer informatie over een mesa? Stuur dan even een mailtje naar: svatihenkboers@msn.com 

Wil je meer informatie? Stuur dan even een mail naar svatihenkboers@msn.com

Opgerolde mesa’s om de energie te bundelen. In de mesa zelf zitten de briefjes met wensen opgeborgen. Dit zijn de namen van zieke mensen en van situaties die meer aandacht nodig hebben. De grootte van de mesa is hier niet relevant. Het is de manier waarop deze wordt gebruikt.

Ook in een V-vorm kan een mesa veel kracht geven. Zeker als een foto of een voorwerp tijdens het ritueel bij de punt wordt neergelegd.

Deze mesa doek heeft een wat afwijkende vorm en is in de regenboogkleuren gehaakt. Er zit een krachtige energie in.

Al verkocht

Al verkocht

Al verkocht

Al verkocht

Al verkocht

Al verkocht

Al verkocht