Kristallen schedels

Je kunt meer lezen en vinden over kristallen schedels op onze Facebook groep: "Kristallen Schedel Energie". Je bent welkom. 👽👽👽💀💀💀

Ayko

Een schedel is voor mij geen confrontatie met de dood. Een schedel is de bescherming van onze hersens. Ik kijk er dan ook wat anders tegenaan dan de meeste mensen. 

Ayko was de eerste schedel van formaat die bij ons thuis kwam. Hij luidde de healing in met inmiddels veel aanwezige schedels en zijn energie is tomeloos.
Hij is een agaat en een hele sterke. Hij wordt vaak ingezet bij schedelkringen om anderen te helpen. Ik ben heel blij met hem.

Voor velen is het misschien een raadsel hoe het kan dat schedels zo functioneren. Ik denk dat de aard van het mineraal ook bepaalt hoe de energie zal gaan verlopen. Ze worden voor alles ingezet. Zowel voor gezondheid als voor maatschappelijke situaties. Een schedel is dus niet zomaar een stuk mineraal maar een persoonlijkheid die altijd voor mensen klaarstaat. Klinkt wat gek maar zo werkt het wel. 

Hong Shan

Deze Hong Shan schedel komt oorspronkelijk uit China en is van jade gemaakt. Het is een hele bijzondere schedel die wordt ingezet om de gezondheid van zieke mensen te stimuleren. De resultaten zijn wonderlijk. Zelfs artsen staan versteld.
Toch is er een bepaalde terughoudendheid met de medische wereld. Patiënten die ik met Hong Shan heb mogen helpen durven er niet over te praten. Dat is prima. Het maakt voor mij persoonlijk niets uit. Het is belangrijk dat zij geholpen worden. Overigens ben ik altijd bereid tot samenwerking met artsen. Een schedel laat zich heel graag uittesten en waarom ook niet? Het zou zeker het proberen waard zijn. 

Meditatie healing met de schedels.

Meditatie healing met de schedels.

Karmapa. Een schedel van bergkristal.

Karmapa. Een schedel van bergkristal.

Een mesa met 72 vlakken. Dit was een uitermate sterke schedelkring, ook wel een grit genoemd. Gebruikt voor een groepshealing.

Een mesa met 72 vlakken. Dit was een uitermate sterke schedelkring, ook wel een grit genoemd. Gebruikt voor een groepshealing.

Opmerkingen

Nelie Fokke

10.03.2021 18:18

ik begrijp nu dat het veel voorbereiding geeft voor schedelhealing,,mocht het weer een keer zo zijn dan ben ik uiteraard bereid er een vergoeding voor te geven 🤗🙏🏻💕

Svati

15.03.2021 16:33

Een schedelhealing is altijd gratis. Als er weer een healing is komt daar een bericht over op mijn Facebook. 👍👍👍

Dorine

28.12.2020 12:39

Dit is een hele mooie manier van healing. Kan er wellicht nog iets voor mijn moeder gedaan worden? Ze is 89 en wij de vijf kinderen zouden haar zo graag pijnvrij zien. Reguliere zorg kan niets meer...

Svati

28.12.2020 16:39

Als de reguliere zorg niets meer kan doen, kunnen schedels alleen maar ondersteunen. Ik heb dan haar naam en geboortedatum nodig. Dit kun je doorgeven op svatihenkboers@msn.com

Meest recente reacties

06.11 | 16:33

Met liefde gedaan. 💐💐💐💐💐

03.11 | 18:18

Bedank voor dit mooie kado.ik ben er blij mee .groetjes hildegard

21.10 | 06:37

Met liefde gedaan. Dank voor jouw reactie. Fijn weekend. 👍👍👍👍🙏🙏🙏💕💕💐💐💐

20.10 | 17:05

prachtige dagkaart voor 21 oktober svati , voelt voor mij als de blauwe nacht sigil.
Dank je wel voor de mooie dagkaart.

Deel deze pagina