KRACHTMESA

Een krachtmesa is niet groot. Ze is 10x10 cm. en dus heel handelbaar. Ze is gehaakt van wol met soms een ander materiaal er tussendoor. Ze doet precies wat haar naam aangeeft. ZE GEEFT KRACHT. Voor allerlei gebeurtenissen. Zowel op gezondheidsterrein als in het dagelijkse leven.
Binnenin zit een ingestraald krachtkaartje en een zakje met rustgevende kruiden. Doe de mesa dus NOOIT in de wasmachine want dat overleeft ze niet. 

Ze beschermt je ook als je op reis gaat en ondersteunt bij examens en sollicitaties. Een krachtmesa wordt tevens aangevraagd als geluksbrenger bij huwelijken en geboortes. Het is al meerdere malen voorgekomen dat wensen werden vervuld. Ze is niet alleen geschikt voor mensen maar ook dieren reageren er zeer positief op. Al meerdere malen werd de gezondheid door een mesa goed ondersteund en heeft het zelfs voor langere levensduur gezorgd, zeker bij huisdieren. 

Omdat ik ze mag maken om mijn medemens te ondersteunen wordt de krachtmesa gratis verstrekt. Ik vraag niet om de verzendkosten (wat 2 euro per mesa is) maar laat het aan de aanvrager over of deze bereid is de kosten hiervan zelf te vergoeden. Gelukkig gebeurt dit ook regelmatig en daar ben ik blij om. 
Wil je meer informatie of een mesa aanvragen? Mail me dan even op svatihenkboers@msn.com 

Dit zijn altijd lieve berichten. Daar doe ik het voor.

Dit zijn altijd lieve berichten. Daar doe ik het voor.

Opmerkingen

Hildegard

03.11.2022 18:18

Bedank voor dit mooie kado.ik ben er blij mee .groetjes hildegard

Svati

06.11.2022 16:33

Met liefde gedaan. 💐💐💐💐💐

Meest recente reacties

06.11 | 16:33

Met liefde gedaan. 💐💐💐💐💐

03.11 | 18:18

Bedank voor dit mooie kado.ik ben er blij mee .groetjes hildegard

21.10 | 06:37

Met liefde gedaan. Dank voor jouw reactie. Fijn weekend. 👍👍👍👍🙏🙏🙏💕💕💐💐💐

20.10 | 17:05

prachtige dagkaart voor 21 oktober svati , voelt voor mij als de blauwe nacht sigil.
Dank je wel voor de mooie dagkaart.

Deel deze pagina